Tallinna MV 2022 öises orienteerumises

Minu selle hooaja esimene start orienteerumises ja lahe ju kohe lambiga jooksma minna!

Tegelikult ega isa ikka moosis, et ma võiks ka tulla jooksma jne. Tundus huvitav lambiga mööda Lasnamäge joosta.

Võistlus toimus ühisstardiga ja see oli lahe, sest kõik olid koos ja julgem oli olla ka 🙂 Mul on tavaline SI pulk, teised enamus lendavad juba airidega, aga mina jällegi saan kauem punktiga tutvust teha. Jooks iseenesest mulle meeldis, alguses sai majade vahel sellise kindluse ja tunde sisse ning hiljem Lasnamäe võsas sain ka enam-vähem hakkama. Rahvast oli koguaeg lampidega näha ja ka enamus punktide juures oli alati keegi veel punkti võtmas. Enda klassi poisse peale starti ma rohkem ei näinud ka.  Kahte punkti pidin kaks korda võtma ja teist korda minna oli lihtsam küll.

Ah jaa ühe korra kukkusin ainult, üle kraavi hüpates ning paaris kohas oli ka pealtvaatajaid, kes häälekalt kaasa elasid molodets maltsik 🙂

Tulemus 4. koht, aga no mina tegelikult läksin osalema ning proovima, kas saan hakkama.

Luban varsti uuesti orienteeruma minna!

Klubi parima koha eest hoolitses Brita, kes tõi N21B klassis koju 2. koha. Täielikud tulemused SIIN.

Leave a Comment